Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

RECERCAT - 29/01/2008


El CIDEM i l'ICF posen en marxa una línia de préstecs de 50 milions d'euros destinada al finançament de projectes de recerca


El Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) i l'Institut Català de Finances (ICF) han posat en marxa una nova línia de préstecs, dotada amb un import de 50 milions d'euros, dirigida a empreses amb seu social o operativa a Catalunya que desenvolupin projectes d'inversió en l'àmbit de la recerca, el desenvolupament, la innovació o la modernització tecnològica.


Els préstecs, atorgats per l'ICF, podran finançar fins al 80% de la inversió, amb un import mínim de 300.000 euros i un termini màxim d'amortització de 12 anys. Per la seva part, el CIDEM aportarà un ajut equivalent al 4% de l'import.

Aquesta actuació s'emmarca en les polítiques del Govern de la Generalitat per tal de fomentar la innovació, la competitivitat i el creixement de l'empresa catalana, i es troba recollida a l'Acord Estratègic per a la Internacionalització, la Qualitat de l'Ocupació i la Competitivitat de l'Economia Catalana.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.