Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement de Terrassa - 28/02/2008


El passat mes de febrer va començar el Quart Cicle de Conferències sobre Innovació


Un moment d'una de les sessions

Amb aquesta edició, un total de 202 estudiants universitaris s'han inscrit als cicles, que es reconeixen amb un crèdit de lliure elecció
Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa aposta per l'esperit emprenedor i la cultura innovadora a través dels Cicles de Conferències sobre Innovació realitzats en col·laboració amb l'Àrea de Relacions Externes de l'EUETIT. Aquests Cicles pretenen que els estudiants desenvolupin les seves habilitats creatives i innovadores i que coneguin, de primera mà, les eines que la ciutat de Terrassa posa al seu abast per convertir les seves idees en iniciatives econòmiques rentables.


Els Cicles de Conferències sobre Innovació es realitzen des de l'any 2006 amb un gran èxit de participació. Tanmateix, les enquestes d'avaluació que es lliuren als assistents demostren que aquests han valorat molt positivament les diferents sessions del Cicle i que és una iniciativa que recomanarien a d'altres persones.

Als estudiants que assisteixen com a mínim al 80% de les sessions, se'ls hi atorga un crèdit de lliure elecció.

Les sessions tenen lloc a la Sala de Conferències de l'EUETIT per part de ponents del servei d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, CECOT, Business Angels Network, Cambra de Comerç de Terrassa, Foment de Terrassa, Associació MAGMA i UPC.

Totes les conferències es fan en horari de matí i tarda, d'11 a 12 hores i de 18 a 19 hores.

A continuació es detalla el contingut de les sessions:

  • Dia 20 de febrer de 2008.La Innovació a la Societat Actual. Impartida per Laura Sarrión, tècnica d'innovació i projectes d'Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa.
  • Dia 12 de març de 2008. Programa UPC Innova. Com finançar el teu projecte innovador. Impartida per Orietta Hage, responsable de l'àrea de detecció d'oportunitats tecnológiques de la UPC.
  • Dia 26 de març de 2008. Patents i marques. Protegeix les teves idees. Impartida per Carles Giner, coordinador de projectes de la Cambra de Comerç de Terrassa.
  • Dia 2 d'abril de 2008. Business Angels Network. Impartida per Àlex Espona, gestor de la xarxa catalana de Business Angels.
  • Dia 30 d'abril de 2008.El viver d'empreses, innovant des de l'idea a l'empresa. Impartida per Doménec Escanilla, tècnic del Viver d'empreses de Foment de Terrassa.
  • Dia 7 de maig de 2008. MAGMA, una associació d'ajuda a la recerca. Impartida per Guillem Pérez, responsable d'un àrea de treball de MAGMA.
  • Dia 14 de maig.Marketing per a nous emprenedors i a baix cost. Impartida per Marta Sancho, responsable de projectes d'innovació i d'I+D de la fundació CECOT Innovació.
  • Dia 21 de maig.De la recerca al mercat. Impartida per Antoni Munuera, responsable de programes de promoció empresarial de la Cambra de Comerç de Terrassa.
Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.