Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 21/11/2007


Acte de lliurament de les beques a estudiants i subvencions a projectes educatius de l'Ajuntament de Terrassa


Lliurament de les beques al Saló de Plens

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va presidir el passat 20 de novembre l'acte de lliurament de les beques per a estudiants i de les subvencions per a projectes educatius que atorga l'Ajuntament de Terrassa
L'acte va tenir lloc al Saló de Plens i va comptar també amb l'assistència del tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Alfredo Vega; del regidor d'Educació, Josep Pàmies; d'altres membres de la Corporació Local; de tècnics municipals; dels alumnes seleccionats i els seus familiars, i dels guanyadors de les subvencions


L'acte va començar amb la intervenció de l'alcalde de Terrassa, que va donar la benvinguda als assistents i va explicar el motiu del lliurament de les beques. A continuació, la coordinadora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Esther López, i el gerent del Patronat Municipal d'Educació, Manuel Fernández, van llegir els actes de concessió dels ajuts i van nomenar els estudiants i els responsables dels projectes educatius perquè recullissin el xec. El lliurament va anar a càrrec de l'alcalde de Terrassa, del tinent d'alcalde Alfredo Vega i del regidor Josep Pàmies.

En l'acte es van concedir les següents beques:

  • 37 beques de 1.200€ cada una, per a estudiants de 4t curs d'ESO, 2n curs de Batxillerat, últim curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà, últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior i últim curs de Grau Mitjà de Música.
  • 5 beques de 1.000€ cada una i 3 beques de 1.600€ cada una, per a estudiants universitaris de la nostra ciutat.
  • 2 beques de 1.800€ cada una, per a realitzar pràctiques a l'estranger, per a estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior.
  • 4 subvencions per a projectes educatius adreçats a docents i altres professionals de l'educació de la nostra ciutat, per un import total de 14.200 €.

Pel que fa als projectes educatius, la partida s'ha repartit en quatre iniciatives pedagògiques: una sobre els joves i la memòria històrica; una altra sobre la història de Terrassa al voltant del Parc de Vallparadís; una tercera sobre l'energia solar fotovoltaica; i una altra sobre la col·laboració del centre ocupacional FUPAR amb un CEIP. Els responsables dels projectes premiats van rebre el 25% de la subvenció, i la resta quan desenvolupin i presentin el projecte.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.