Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Saló Juguem de Terrassa - 29/11/2007


JUGUEM 2007 : FEM CIÈNCIA


Saló juguem

Del 28 de desembre de 2007 al 4 de gener de 2008 de 16:30 a 21:00 hores cada dia al Recinte Firal de Terrassa
El Saló JUGUEM estarà ambientat amb tots aquells elements que contribueixin a fer de la ciència quelcom divertit i interessant, amb tallers i activitats que permetin apropar d'una manera divertida i entenedora el món de la ciència als infants i visitants


El Juguem 2007, 17è Saló per a la infància i la joventut obre aquest any les seves portes amb més de 3.500 m2 d'atraccions i espectacles orientats a omplir el temps de lleure de petits i joves durant les festes de Nadal.

Aquest any, els nens participaran en un espai que intentarà apropar-nos a "El món de la ciència", coincidint que l'any 2007 ha estat declarat com l'any de la ciència donat que es compleix el centenari de la creació de la Junta d'Ampliació d'Estudis i Investigacions Científiques, creat a l'onze de gener de 1907 i que ha estat definida com a la major experiència modernitzadora de la ciència espanyola i al impuls de la qual es deu, en gran mesura, el notable desenvolupament científic i innovador del nostre país en les primeres dècades del segle passat. La ciència constituirà el fill conductor del Saló JUGUEM-2007.


El centre d'interès

El Saló JUGUEM estarà ambientat amb tots aquells elements que contribueixin a fer de la ciència quelcom divertit i interessant, amb tallers i activitats que permetin apropar d'una manera divertida i entenedora el món de la ciència als infants i visitants.


Objectius

La ciència està present a moltes de les activitats que els infants realitzen diàriament, tant als centres educatius com a la seva vida quotidiana. Les activitats que desenvoluparem persegueixen entre d'altres la consecució dels següents objectius :

  • Apropar el món de la ciència als infants
  • Descobrir noves maneres d'entendre la ciència
  • Incidir en la importància de l'any de la ciència com a manera d'apropar la ciència als infants d'una manera lúdica i entenedora.

Activitats i tallers

Els tallers estaran distribuïts en diferents espais del saló. Hi haurà dos tipus de tallers que per la seva resposta de públic estaran repartits en llocs diferents. És el cas dels inflables i del maquillatge, amb dos espais destinats a nens/es petits i mitjans.

A més, el dia 1.1.2008 el Patge Xiu-Xiu visitarà el Saló i tots els nens que ho desitgin podran lliurar-li personalment la carta per als Reis Mags de l'Orient.

Tots els dies es faran sortejos de jocs i regals.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.