Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Line - x Hispania, S.L. - 04/03/2008


Line-x®, el producte núm. 1 en recobriments de protecció per a vehicles a Usa, arriba a Terrassa de la mà de Talleres Santa Eulàlia


Protegint un cotxe

LINE-X® s'utilitza com a recobriment anticorrosiu per a vehicles
Es tracta d'una resina composta, de fórmula secreta, que es pulveritza -com un spray de pintura- formant varies capes protectores d'elastòmers en les superfícies. S'asseca en quatre segons, oferint un rendiment excepcional contra l'abrasió, els impactes i les filtracions.


Protegir la zona de càrrega d'un vehicle contra la corrosió, les filtracions, els cops i el desgast de per vida o dotar una instal·lació industrial de la mateixa resistència i propietats és l'activitat que portem a terme a Line-x Hispania, S.L. Aquesta empresa, amb seu administrativa i comercial a Can Petit i una nau de producció de 650 metres quadrats a Montcada i Reixac, és la distribuïdora exclusiva per España de Line-x® (línia automoció i industrial) unes resines de sorprenent resistència produïdes als Estats Units.

Line-x és un bi-component format per poliuretans elastòmers pulveritzats d'alt rendiment. Dit amb unes altres paraules, es tracta d'una resina composta, de fórmula secreta, que es pulveritza -com un spray de pintura- formant varies capes protectores d'elastòmers en les superfícies. S'asseca en quatre segons, oferint un rendiment excepcional contra l'abrasió, els impactes i les filtracions.

L'origen, com tantes vegades ha passat al llarg de la història dels invents i innovacions - i molt especialment als Estats Units - de la extrema resistència d'aquesta resina és una propietat que el seu creador va descobrir casualment, un químic que investigava sobre poliuretans en el seu petit laboratori. Arrel de protegir la part del darrera de la seva furgoneta tipus pick up, aquest químic va tenir un accident i va comprovar que la part del darrera de la seva furgoneta va quedar intacte a diferència de la resta del vehicle.

Va ser a partir d'aquest moment quan aquest químic va continuar investigant i introduint alguns canvis en les formulacions químiques que van augmentar encara més la duresa d'aquesta resina.

Amb aquestes propietats Line-x®, en les diferents versions, té un ampli ventall de possibilitats per assolir l'èxit en un mercat tan ampli com és l'automobilístic d'entre altres. Sector en el que Line-x® es va presentar oficialment en la passada edició de Saló del Automòbil de Barcelona 2007 com el recobriment de protecció definitiu per a vehicles comercials, pick up's, remolcs i un llarg etcètera.

Pel que fa al sector automobilístic, disposem en aquests moments de 3 delegacions arreu de la península essent una d'elles Talleres Santa Eulàlia S.L. ubicada a Terrassa. Avalada pels 3 anys d'experiència pròpia i els 17 anys de Line-x Usa, Talleres Santa Eulàlia a partir del mes de març, disposarà dels productes Line-x per tal de poder oferir els recobriments de protecció contra filtracions, cops, corrosió, productes químics, etc. per a tot tipus de vehicle.


Per a més informació
Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.