Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement de Terrassa - 18/12/2007


"Anima't a fer ciència", darrer acte de la Mostra del Coneixement


Imatge dels assistents

Es pot aprendre el coneixement científic sense recórrer, en primera instància, a cap fórmula ni memorització
La conferència, adreçada a alumnes de secundària i al públic en general, ha anat a càrrec de Marc Boada, constructor de Péndulum.


L'objectiu de la conferència ha sigut aprendre a pensar científicament i a utilitzar el coneixement en profit propi i social, mostrant les extraordinàries possibilitats de la nostra ciutat com a espai de creixement personal i social.

L'acte ha comptat amb una exposició d'aparells relacionats amb la conferència al vestíbul de Vapor que els assistents han pogut tocar i experimentar amb ells.

La conferència, a la que han assistit 245 alumnes de secundària, ha anat a càrrec de Marc Boada, constructor de Péndulum, empresa que centra la seva activitat en la producció d'elements i mòduls interactius rèpliques d'instruments científics.

Aquest acte s'emmarca en la Mostra del Coneixement, que té com a objectiu apropar el coneixement a la població en general i afavorir els contactes dins l'àmbit universitat - empresa. La Mostra es porta a terme des de l'any 2005 i ha comptat amb nombroses conferències, jornades i exposicions sobre diferents àmbits del coneixement.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.