Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Universitat i Societat del Coneixement de Terrassa - 06/03/2008


El Campus Universitari Terrassa a la Fira Estudia


Imatge de l'stand de l'any passat

L'Ajuntament de Terrassa, a través d'Universitat i Societat del Coneixement, participarà mitjançant un stand fent difusió de tota la oferta universitària de la ciutat
Estudia, nova denominació del Saló de l'Ensenyament, obrirà les seves portes el dimecres dia 2 d'abril al Palau 2 del recinte firal de Montjuic, amb la previsió de superar la cifra de visitants de l'any 2007 que va ser de 70.000 assistents.


A Estudia, que es podrà visitar fins el diumenge 6 d'abril , s'hi pot trobar tota la informació, recursos i serveis per a triar la millor opció educativa. És una referència per a estudiants, pares i educadors de Catalunya, un saló dinàmic atent als canvis de la societat, a on l'Ajuntament de Terrassa, a través d'Universitat i Societat del Coneixement, hi participarà amb un stand compartit amb els centres universitats que formen l'oferta universitària de la ciutat.

Tanmateix en aquesta edició Estudia es vol potenciar el sector serveis per a joves amb activitats sobre moda, oci i telefonia. Altra novetat serà l'àrea d'Alimentació salut i educació, amb consells sobre nutrició.


Per a més informació
Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.