Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

FUNDITEC - 07/03/2008


FUNDITEC crearà un cluster de RSE a Terrassa


Aquesta iniciativa és pionera a nivell estatal


La Fundació per al Desenvolupament i la Innovació Tecnològica (Funditec) va ser guanyadora, juntament amb altres entitats, amb un total de 178 propostes, a la primera convocatòria d'ajudes de CAJAMAR destinades al "Desenvolupament i Solidaritat" per a la creació a Terrassa d'un Cluster de RSE


Aquest Cluster de RSE aglutinarà empreses representatives del territori per a convertir-se en empreses tractores amb l'objectiu d'impulsar la RSE a la resta del teixit productiu de Terrassa i promocionar el desenvolupament sostenible del territori. Aquesta iniciativa és pionera a nivell estatal, per aquest motiu, és intenció de Funditec traslladar aquesta iniciativa a la resta del territori espanyol on Cajamar tingui presència, i en un futur a Europa mitjançant la iniciativa "CSR Europe" que impulsa la Comunitat Europea. Durant aquest procés, Funditec contactarà amb els diferents agents del territori com l'Ajuntament de Terrassa, la Patronal CECOT, Centres d'Investigació, sindicats i altres institucions representatives del territori.

Recentment s'ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat Espanyol la creació del Consell Estatal de Responsabilitat Social amb la missió d'impulsar la RSE a Espanya, especialment a Pimes.

Per aquest motiu, el Clúster de RSE anirà alineat a les iniciatives d'aquest Consell Estatal per tal de convertir Terrassa en una ciutat d'excel·lència i generadora de valor afegit.


FUNDITEC
Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.