Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

UPC - Campus Terrassa - 01/12/2007


L'ETSEIAT premia els millors estudiants i lliura cinc medalles de plata als 25 anys de docència i de serveis en un acte acadèmic


321 nous enginyers i enginyeres es titulen aquest any a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa de la UPC.


L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) de la UPC es va vestir de gala per premiar l'estudiantat més brillant i agrair oficialment la tasca desenvolupada per cinc professors i al Personal d'Administració i Serveis de l'Escola que han treballat durant 25 anys al centre.


L'acte acadèmic de l'ETSEIAT va ser presidit per la directora, Eulàlia Griful, i va ser clausurat per Alfredo Vega, Regidor d'Universitats i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa. També va comptar amb la presència de Francesc Solé Parellada, delegat del rector per al Parc Científic i Tecnològic de la UPC, i de Jordi Ojeda Rodríguez, director de formació de la Fundació CIM. Tots dos van oferir la conferència titulada Una aproximació popular i gràfica a les tecnologies del segle XXI. Hi van ser presents, també, responsables de les empreses CIRCUTOR, Fundació Rafael Escolà, IMI Norgren, del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya i de l'EUNCET, que patrocina els premis lliurats als millors estudiants de promoció.

L'ETSEIAT del Campus de la UPC a Terrassa aporta aquest curs al teixit industrial, econòmic i social del país un total de 321 nous professionals altament qualificats, 187 professionals titulats en Enginyeria Industrial (15 amb el diploma propi d'automòbils), 108 en Enginyeria en Organització Industrial i 26 en Enginyeria en Automàtica i Electrònica Industrial.

L'Escola va lliurar tres premis de 600 euros en metàl·lic cadascún, per gentilesa de les empreses CIRCUTOR, Fundació Rafael Escolà i IMI Norgren, i un Master MBA a l'EUNCET, per gentilessa del mateix centre, als millors estudiants de promoció d'enginyeria industrial. L'Escola va lliurar també medalles de bronze als millors enginyers i enginyeres de cada titulació

Quant a les medalles de plata pels 25 anys de tasca docent, l'Escola les lva lliurar a Àngel Comas Amengual, Eulàlia Gríful i Francesc Torradas. Les dues medalles de plata en reconeixement pels seus serveis durant 25 anys al mateix Centre es van lliurar a Antonio Clemente i Víctor Ortiga, Personal d'Administració i Serveis.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.