Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

CIRCUTOR - 26/11/2007


CIRCUTOR presenta la seva "Guia de l'Eficiència Energètica Elèctrica"


Mirant una màquina de CIRCUTOR

El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, va presidir l'acte
El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, va presidir l'acte de presentació de la nova "Guia de l'Eficiència Energètica Elèctrica CIRCUTOR", en un acte celebrat a la seu de l'empresa a Viladecavalls (Barcelona) i que va comptar amb l'assistència de més d'un centenar de persones. Amb aquesta guia, la firma pretén donar resposta a la necessitat de fer més competitives les empreses, però sense hipotecar-ne el futur del nostre medi ambient.

La seu central de CIRCUTOR a Viladecavalls es va engalanar per presentar oficialment la seva nova "Guia de l'Eficiència Energètica Elèctrica CIRCUTOR". Després de 35 anys d'experiència en el mercat elèctric i convertida en referent ineludible en l'àmbit de l'eficiència energètica tant a nivell nacional com internacional - amb presència a més d'un centenar de països -, la companyia edita una guia tècnica especialitzada en l'Eficiència Energètica Elèctrica.

El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, obsequiat amb el primer exemplar de la guia, i l'alcalde de Viladecavalls - localitat barcelonina on es troba la seu de l'empresa - van ser els encarregats de presidir aquest acte de presentació.

La "Guia de l'Eficiència Energètica Elèctrica CIRCUTOR" és el resultat del treball d'un equip de professionals de CIRCUTOR i de la seva experiència en els mercats nacionals i internacionals, donant resposta així a una de les necessitats reals de la societat i de la indústria en particular: optimitzar els recursos energètics i fer les empreses més competitives, reduint simultàniament el seu impacte mediambiental.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.