Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

La Cambra - Cambra de Comerç de Terrassa - 29/10/2007


La Cambra inicia la primera edició del postgrau de logística Integral


cambra de comerç

La presentació va tenir lloc a la seu de la Cambra el passat dilluns 5 de novembre a les 18 hores
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, conjuntament amb la UPC, va iniciar el passat dilluns 5 de novembre la primera edició del Postgrau de Logística Integral (Supply Chain Management)


El postgrau està adreçat als responsables i coordinadors de les àrees de logística i operacions de les empreses, que desitgin actualitzar els seus coneixements en l'àrea i aprofundir en les diferents metodologies existents, així com saber quines són les més adients per a les seves empreses.

També està destinat a enginyers i titulats universitaris d'àrees tècniques que desitgen obrir-se camí professional en aquesta àrea de les empreses i que necessiten una visió àmplia i pràctica de la mateixa.


Objectius

Els objectius del postgrau van ser els següents:

  • Analitzar, orientar i definir la cadena logística en els sectors industrials, de distribució i de serveis.
  • Dissenyar, implantar i gestionar les relacions logístiques entre proveïdors, empreses, operadors logístics, clients i consumidors finals.
  • Adquirir els coneixements adequats per gestionar la logística d'una forma integrada.
  • Desenvolupar habilitats directives de relació que propiciïn la cooperació i el treball en equip, i aportar eines útils per a una millor gestió del temps i organització del treball.

El programa té una durada de 150 hores lectives i 50 hores de projecte tutoritzat repartides entre els mesos de novembre de 2007 a juny de 2008. Les classes s'imparteixen tots els dilluns i dimecres de 18 a 21.30 hores a les dependències de la UPC.


Conveni de col·laboració amb la UPC

El passat mes de gener, la Cambra de Terrassa i la Fundació UPC van establir un conveni de col·laboració per al desenvolupament de programes de formació. Marià Galí, president de l'entitat cameral, i Joaquim Olivé, director acadèmic de la Fundació Politècnica de Catalunya, van signar un acord de col·laboració que apropa la formació universitària amb les necessitats de les empreses.

En aquest sentit, neix el postgrau de Logística Integral que va començar el passat 5 de novembre amb una presentació que va tenir lloc a la seu de la Cambra de Terrassa a les 18 hores.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.