Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Centre Tecnològic LEITAT - 07/03/2008


El LEITAT lidera el patrocini de NEGO&TEC: la primera trobada de negoci i tecnologia tèxtil


Un moment de la presentació

En una acció més per consolidar la seva posició com un dels màxims actors de l'escenari tecnològic actual, el centre terrassenc ha impulsat, de manera destacada, la primera edició d'aquest esdeveniment
El LEITAT ha patrocinat i participat en aquestes jornades organitzades per l'Associació de Tècnics de la Indústria Tèxtil que han tingut lloc els dies 21 i 22 de febrer al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona) i que va comptar amb la inauguració del Sr. Joan Martí, del CIDEM, el Sr. Josep Casas, President del Consejo Intertextil Espanyol, l'Illm. Sr. Daniel Moragues, Director General del IMPIVA i el Dr. Josep Valldeperas, president d'ATIT.

En una acció més per consolidar la seva posició com un dels màxims actors de l'escenari tecnològic actual, el centre terrassenc ha impulsat, de manera destacada, la primera edició d'aquest esdeveniment. Factors com la innovació i la transferència tecnològica, el valor afegit, així com la competitivitat, s'han convertit des de fa temps en paraules clau per al desenvolupament tecnològic i industrial, i amb les que el LEITAT es sent plenament identificat.

Durant aquest dos dies han tingut lloc prop de quasi 20 ponències realitzades per especialistes d'universitats, empreses i de l'administració, constituint així, un punt de trobada i referent entre professionals del panorama industrial, tecnològic i de la innovació.

Paral·lelament a la Trobada es va instal·lar un Business Point, en un saló contigu, on empreses i entitats relacionades amb el sector tèxtil van presentar els seus serveis i productes. Precisament, en aquest espai, el Centre Tecnològic LEITAT va posar a disposició de tots els assistents un espai per presentar els seus avenços tecnològics amb alguns prototips desenvolupats pel seu departament de I+D.

El LEITAT ha participat també en aquest esdeveniment com a participant, doncs la Dra. Marta Garrido va exposar les aplicacions de la biotecnologia en la indústria tèxtil. D'altre banda, en el business point va exposar els projectes de nous materials en els quals es treballa al LEITAT, així com el Rain Coat, un prototip d'impermeable que millora la protecció personal en l'àrea marítima.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.