Ajuntament de Terrassa - Societat del coneixement.

Ajuntament de Terrassa - 05/02/2008


L'Ajuntament informarà de les obres del metro de Terrassa per sms


Properament es podria estendre la iniciativa a altres serveis municipals


L'Ajuntament de Terrassa informa de l'evolució de les obres del metro a través de missatges de text de telèfon mòbil (SMS). Aquest febrer es va posar en marxa el projecte, en fase de proves, amb l'obertura d'inscripcions al servei. Tots els ciutadans interessats es poden inscriure a través del web municipal (www.terrassa.cat). Només cal introduir el nom i el número de mòbil on es volen rebre els SMS, que no tindran cap cost pel receptor


Els missatges anunciaran les principals actuacions que es vagin succeint en el desenvolupament de les obres, els talls de carrer i les principals alteracions del trànsit que tinguin relació amb els treballs del metro. Les informacions emeses s'agruparan en quatre grups: un d'àmbit general o de ciutat, i quatre de territorials: rambla, Vallparadís-Campus, 22 de juliol-parc del Nord i zona Can Roca.El ciutadà interessat es pot inscriure per rebre només les informacions generals o les de l'àmbit o àmbits que li interessin per ser la seva zona de residència, de treball, etc.

L'Ajuntament està estudiant també la possibilitat d'estendre aquest sistema d'informació a altres àrees i serveis municipals.

Butlletí Innovem Terrassa !!!
Universitat i Societat del coneixement - Ajuntament de Terrassa.