Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

Navegació


Innovem Terrassa !!!Subscriu-te

Si vols rebre al teu correu electrònic el butlletí "Innovem, Terrassa!!!" i comunicats relatius a activitats d'innovació organitzades pel servei Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, subscriu-te omplint el següent formulari:Autoritzo, de manera expressa, al servei Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, a fer ús del meu correu electrònic, en tant dada de caràcter personal, amb la finalitat exclusiva d'utilitzar-ho per a fer la difusió del butlletí "Innovem, Terrassa!!!" i d'activitats d'innovació organitzades pel mateix servei.

Així mateix faig constar que resto assabentat/da que:
  • D'acord amb la llei 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per al tractament informàtic que contempla el paràgraf anterior.
  • Tinc la disponibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les meves dades personals que consten a aquest fitxer, en els temes inclosos a la legislació vigent, Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant escrit presentat al Registre General de l'Ajuntament de Terrassa, Plaça Didó, 5, CP. 08221 de Terrassa, i adreçat al servei Universitat i Societat del Coneixement.
Peu de pàgina i nota legal

Ajuntament de Terrassa
Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa (Barcelona) Veure situació al plànol Tel. 937 397 000 | Tel. informació: 010 / 900 922 010

Amagar Formulari de Login
Login
0