Butlletí Innovem Terrassa !!! - Ajuntament de Terrassa.
Butlletí "INNOVEM, TERRASSA!".
Decoració: Neurones.

Innovem Terrassa.

014 Desembre 2009

El 1999, els ministres d'educació superior de 29 països europeus van reunir-se a la universitat italiana de Bolonya, la més antiga del continent, i van acordar que entre les seves universitats no hi hauria fronteres i que els títols universitaris tindrien validesa a tot Europa.

Avui ja són 46 països els que es preparen per ingressar a l’espai europeu d’educació superior (EEES), que ha de ser una realitat el curs 2010-2011.

Terrassa, com a ciutat universitària, no n’està pas al marge i es prepara per afrontar els canvis que suposen l’ingrés a l’EEES.
> Color Blau: Societat del Coneixement. NOTÍCIES SOCIETAT DEL CONEIXEMENT


:: Les xarxes socials representen una eina de comunicació molt potent per a les empreses i no es pot prescindir d'elles

Un moment de l'acte

És la conclusió de la jornada "Xarxes Socials i Empresa", que va tenir lloc el passat mes de novembre, en la que van participar destacats ponents del món de la comunicació 2.0

A l'acte, organitzat conjuntament per Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, CECOT i Terrassa.net, van assistir-hi més de 150 persones.

Universitat i Societat del Coneixement

Anar a la capçalera del butlletí

:: 1.547 assistents als actes de la V Mostra del Coneixement

Un moment d'una de les conferències

El dia 22 de desembre, amb la conferència sobre "Oratòria" es tanca la V Mostra del Coneixement

La Mostra del Coneixement va néixer l'any 2005 amb la voluntat d'ampliar i consolidar activitats vinculades al món de la universitat, la recerca, la innovació i el coneixement. La Mostra te diversos objectius, com són apropar el coneixement a la població en general i afavorir els contactes en l'àmbit universitari i empresarial, entre d'altres.

Universitat i Societat del Coneixement


:: Conferència per commemorar l'Any Darwin a càrrec del divulgador científic Juan Luís Arsuaga

Un moment de la conferència

El Director del jaciment d'Atapuerca va visitar Terrassa el dia 1 de desembre per impartir una conferència sobre Darwin, aprofitant que enguany es compleix el 200 aniversari del naixement de Charles Darwin (Shrewsbury, 12 de febrer 1809 - Londres 19 d'abril 1882) i els 150 anys des de la publicació de la seva obra més important "L'origen de les espècies"

Universitat i Societat del Coneixement

Anar a la capçalera del butlletí

:: L'Ajuntament concedeix 70.600 euros en beques a estudiants i a projectes educatius

Acte de lliurament amb els guardonats

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va presidir el 12 de novembre l'acte de lliurament de les beques a estudiants i subvencions a projectes educatius pel curs 2008-2009 que atorga l'Ajuntament de Terrassa

L'acte va tenir lloc al Saló de sessions a les 17 h. i va comptar amb la presència del tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Alfredo Vega, i el regidor d'Educació, Josep Pàmies.

Ajuntament de Terrassa


:: El sistema urbà de Terrassa serà l'enllaç entre Eurocities i el Govern Central durant la presidència espanyola de la UE

Fotografia de la reunió

Eurocities és la principal xarxa de ciutats d'Europa

El tinent d'alcalde d'Innovació i Desenvolupament Estratègic i Econòmic, Manel Pérez, es va reunir el passat 16 d'octubre a Madrid amb el secretari d'estat per Assumptes Europeus, Diego López Garrido. La reunió, que va comptar també amb la participació del secretari general d'Eurocities, Paul Bevan, està relacionada amb el paper d'enllaç que jugarà l'Àrea Metropolitana de Terrassa en les relacions entre Eurocities i la presidència de la Unió Europea el proper semestre.

Relacions europees i internacionals

Anar a la capçalera del butlletí

:: Tercer plenari del Pla de la Innovació de Terrassa

Un moment de la inauguració

L'han presidit l'alcalde de Terrassa i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Aquesta iniciativa, sorgida l'any 2007, té com a objectiu millorar el sistema i les capacitats d'innovació de Terrassa i la seva àrea d'influència, per tal d'estimular-ne el creixement econòmic i la competitivitat.

Ajuntament de Terrassa


:: Les biblioteques milloren els serveis tot estrenant catàleg i carnet

Imatge pantalla ordinador

El nou sistema informàtic amplia i millora el servei de préstec

Les 5 biblioteques i els 2 biblioaccessos de la bct xarxa, igual que el conjunt de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona disposen des del 18 de novembre, d'un nou sistema informàtic de gestió bibliotecària i d'una nova presentació web del Catàleg Col·lectiu.

Ajuntament de Terrassa

Anar a la capçalera del butlletí

:: Canal Terrassa Vallès inicia les emissions en TDT

Notícies de Canal Terrassa

L'alcalde va presidir l'acte d'inici de les emissions el passat 20 d'octubre.

Canal Terrassa, que ha passat a dir-se Canal Terrassa Vallès, es pot sintonitzar al canal 45 de la TDT. Ha començat una nova etapa amb una nova programació i una imatge renovada, començant pel canvi de nom, que denota el nou abast territorial del mitjà. Canal Terrassa Vallès és la televisió gestionada pel consorci integrat pels municipis de Terrassa, Matadepera i Viladecavalls. És previst que Ullastrell, Vacarisses i Sant Llorenç Savall també en formin part en un futur pròxim.

Ajuntament de Terrassa


:: El Parc de les Percepcions rep un premi de l'Associació Discapacitat Visual Catalunya

Logotip del Parc

El Parc de les percepcions és un espai museístic a l'aire lliure que permet els visitants apropar-se a la ciència d'una forma amena. És una iniciativa única a Europa per les seves dimensions i concepció

El regidor de Manteniment Urbà i Parcs Urbans, Pedro Domínguez, va recollir el 18 de novembre el Premi Entorn Natural Joan Martin que l'Associació Discapacitat Visual Catalunya ha atorgat a l'Ajuntament de Terrassa i a l'empresa Pendulum pel Parc de les Percepcions de Terrassa. L'acte de lliurament ha tingut lloc a la Casa del Mar de Barcelona.

Ajuntament de Terrassa

Anar a la capçalera del butlletí

:: La campanya de coresponsabilitat "Compartir per gaudir" guanya un premi de Comunicació No Sexista

Logotip de la campanya

És un guardó de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya

L'Ajuntament de Terrassa ha guanyat un dels Premis de Comunicació no Sexista que atorga l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC). L'entitat ha valorat molt positivament la nova campanya municipal Compartir per gaudir i li ha concedit el Premi Bones Pràctiques de comunicació no Sexista en una campanya de comunicació institucional.

Ajuntament de Terrassa


> Color taronja: Universitats. NOTÍCIES UNIVERSITATS


Terrassa Universitària

:: España participará en dos de las tres nuevas Comunidades de Innovación y Conocimiento (KICs) del Instituto Europeo de Innovación y Tecnología (EIT)

Logotipo del Ministeria de Ciencia e Innovación

España tendrá, mediante un grupo de Barcelona, una de las sedes conjuntas de la KIC de Energías sostenibles, denominada InnoEnergy

La candidatura de Barcelona ha estado liderada por la Universidad Politécnica de Cataluña (UPC) y por la escuela de negocios ESADE. El proyecto integra a 35 socios procedentes tanto de universidades, como de empresas y de centros de investigación y supondrá una inversión inicial de 450 millones de euros para los próximos cuatro años.

MICINN

Anar a la capçalera del butlletí

:: La nova agència de recerca de Catalunya començarà a funcionar a principis del 2010

El conseller Huguet visitant l'agència

Pretén aflorar el talent científic propi i finançarà línies de recerca competitives dels grups catalans

La nova Agència de Recerca de Catalunya arrancarà a principis del 2010 amb 60 milions de pressupost consolidat, 70 professionals i el ferm objectiu de concentrar i implementar les polítiques públiques de foment de la recerca. La futura Agència serà el paraigua sota el qual s'aplegaran les entitats que ara es dediquen en aquest camp: AGAUR, FCRI i ICREA. Serà un referent per als científics i els grups de recerca que vulguin aconseguir ajuts. Fer aflorar el talent autòcton i finançar-lo són dos dels seus objectius.

GlobalTalent


:: Se signa un conveni de col·laboració entre «la Caixa» i l'ACUP per fomentar la recerca científica a Catalunya

Signatura del conveni

RecerCaixa tindrà dos objectius fonamentals: donar suport als professionals que investiguen a les universitats i centres catalans i atreure investigadors d'arreu donant suport als projectes més innovadors

UOC

Anar a la capçalera del butlletí

:: El Campus de la UPC a Terrassa factura 10 milions d'euros per activitats de recerca l'any 2008

Imatge de la roda de premsa de presentació

El Vallès es configura com una nova àrea de la innovació a Catalunya

La facturació per activitats de recerca al Campus de la UPC a Terrassa ha augmentat un 15% respecte l'any 2007

UPC - Campus Terrassa


:: El llibre de la Recerca del campus de la UPC a Terrassa ja està disponible en format digital

Imatge de la pàgina web

Ara ja es pot consultar, amb un útil sistema de cerca electrònica, tota l'activitat de recerca que es realitza al Campus de la Politècnica a Terrassa

UPC - Campus Terrassa

Anar a la capçalera del butlletí

:: Dos estudiants de l'ETSEIAT de la UPC construeixen un cervell electrònic que processa informació complexa

Imatge dels dos estudiants

El treball dels estudiants és un pas més en l'estudi del cervell humà i de les xarxes de processat d'informació en general

Gràcies a un dels experiments fet amb el cervell electrònic, es poden entendre fenòmens com la ressonància fantasma.

UPC - Campus Terrassa


:: La UB participa en la creació d'un microrobot capaç d'introduir-se al cos humà per ajudar en tasques mèdiques

Eva Vilella, dissenyadora de circuits integrals, sosté en els seus llavis el microrobot i-Swarm . Fotografia: Antonio Espejo (El País)

Personal investigador de la Universitat de Barcelona (UB) ha participat conjuntament amb equips científics de set països europeus en el projecte que ha desenvolupat l'i-Swarm.

Es tracta d'un microrobot de 3 mil·límetres cúbics de volum que es mou i es comunica en grup i que pot esdevenir de gran utilitat per a la medicina, la cirurgia i la nanotecnologia.

Recercat

Anar a la capçalera del butlletí

:: Una dieta rica en antioxidants afavoreix el naixement de noves neurones

Imatge molècules antioxidants

Investigadors de la UAB han comprovat que una dieta rica en polifenols i àcids grassos poliinsaturats, patentada com a dieta LMN, augmenta la producció de cèl·lules mares al cervell -la neurogènesi- i potencia la seva diferenciació en diversos tipus de cèl·lules neuronals

UAB


:: Un investigador del Campus de la UPC a Terrassa dissenya un circuit genètic sintètic que funciona igual que el d'una cèl·lula natural

L'investigador Garcia Ojalvo

El treball resulta important per conèixer millor el funcionament dels éssers vius i l'origen de tot tipus de malalties, des les autoimmunes fins al càncer

Aquest disseny és el primer en tot el món

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya

Anar a la capçalera del butlletí

:: Instal·len 'GEOSTAR', el primer laboratori submarí europeu per a l'alerta de tsunamis

Imatge Geostar

Un equip del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) ha instal·lat un laboratori submarí per a l'alerta primerenca de tsunamis

'GEOSTAR', el primer laboratori d'aquestes característiques que s'instal·la a Europa, s'ha ubicat al Golf de Cadis, a 60 milles del Cap de Sant Vicente i a una profunditat de 3.300 metres. La zona ha estat seleccionada per la seva proximitat amb l'àrea de contacte entre les plaques tectòniques d'Euràsia i Àfrica, una franja amb activitat sísmica i de tsunamis.

GlobalTalent


:: Descoberts 32 exoplanetes

Imatge d'un planeta

Un grup internacional d'investigadors de l'Observatori Austral Europeu ha descobert 32 nous exoplanetes (fora dels límits del Sistema Solar)

Detectats des de l'observatori de La Silla (Xile), la troballa ajudarà a comprendre millor el Sistema Solar i l'Univers.

GlobalTalent

Anar a la capçalera del butlletí

:: Desenvolupen un mapa de la contaminació acústica a Europa

Imatge d'ones de soroll

L'Agència Europea de Medi Ambient (EEA), amb el suport de l'European Topic Centre on Land Use and Spatial Information (ETC LUSI), ubicat a la Facultat de Ciències de la UAB, ha desenvolupat el primer mapa d'exposició al soroll a escala europea

El mapa revela fins a quin punt els ciutadans europeus estan exposats a una excessiva contaminació acústica.

UAB


:: Tres grups d'investigadors de la UPC creen el primer laboratori acústic automatitzat català que testeja grans sistemes d'àudio en tres dimensions

En bata blanca, el director d'R+D de l'empresa Amate Electroacústica S.L., Joan Amate, acompanyat dels investigadors de la UPC

El laboratori s'ha creat a mida per a Amate Electroacústica S.L., empresa catalana ubicada a Terrassa que fabrica i comercialitza els equips de so d'alta qualitat Master Audio a 30 països d'arreu del món

El projecte ha estat premiat per la Cambra de Comerç de Terrassa en els guardons d'aquesta entitat, dins la categoria Impuls a la Innovació

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya

Anar a la capçalera del butlletí

:: El grup d'estudiants "Trencalòs 2009" construeix un avió no tripulat que carrega cinc vegades el seu propi pes

L'avió Trencalòs

El Trencalòs és capaç d'enlairar-se amb decisió sobre una pista de 60 metres de llarg

Són un grup d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa de la UPC (ETSEIAT)

UPC - Campus Terrassa


:: L'ETSEIAT de la UPC gradua la primera promoció a Catalunya d'enginyeria aeronàutica

ETSEIAT

El sector aeronàutic català es prepara per enlairar-se

Al llarg de la jornada, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) ha organitzat un acte acadèmic de reconeixement als graduats, ha presentat un monogràfic sobre els reptes i oportunitats de la indústria aeronàutica a Catalunya i ha inaugurat el nou laboratori COMPOLAB

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya

Anar a la capçalera del butlletí

:: La Universitat Politècnica de Catalunya, capdavantera en participació en projectes TIC a Europa

Universitat Politècnica de Catalunya

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és la primera universitat europea quant a nombre de projectes de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l'acció ICT Future Networks, i és la setena entitat europea quant a participació en el VII Programa Marc (PM)

També lidera la creació d'empreses de base tecnològica a Catalunya

UPC - Universitat Politècnica de Catalunya


:: La investigadora del Campus de la UPC a Terrassa, Margarita Calafell, guanya el primer premi a la millor idea de negoci d'ACC1Ó

Fotografia de la investigadora

3 grups d'investigadors de la UPC s'enduen 3 dels 4 premis

Un nou material, procedent del reciclatge de paper i cartró mitjançant un procés biotecnològic molt innovador; un nou sistema hardware i software que permet mesurar les possibles fallades en motors elèctrics, molt útil en el manteniment d'aquests equips, i un projecte consistent en un software, que permet analitzar de forma àgil i eficient grans volums de dades, són les tres idees de negoci premiades per la Xarxa de Trampolins Tecnològics d'ACCIÓ 10.

UPC - Campus Terrassa

Anar a la capçalera del butlletí

:: L'estudi científic d'una professora de la UOC, guardonat amb el Premi d'Honor del Comitè Europeu de Dret Rural

Imatge d'una casa al camp

La professora dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC Aura Esther Vilalta ha rebut el Premi d'Honor del Comitè Europeu de Dret Rural (CEDR) pel llibre El Derecho de superficie: la superficie rústica

El premi representa el màxim reconeixement europeu a una obra de recerca científica sobre el dret de superfície, en concret, sobre la superfície rústica.

UOC


> Color Verd: Empreses. NOTÍCIES EMPRESES


:: La inversió en innovació augmenta tot i la crisi

Diverses imatges de recerca

La inversió empresarial en recerca i desenvolupament (R+D) va incrementar un 8,1% a la Unió Europea (UE) el 2008 tot i la crisi econòmica, segons les noves xifres publicades al mes de novembre al 2009 'EU Industrial R & D Investment Scoreboard'.

Les xifres revelen que les empreses europees van superar els seus homòlegs als Estats Units i el Japó, regions on la mateixa despesa va augmentar un 5,7% i un 4,4%, respectivament. La inversió empresarial global a tot el món va incrementar un 6,9%.

Global Talent

Anar a la capçalera del butlletí

:: Aposta decidida per potenciar el sector de l'òptica i la fotònica

Un moment de la fira

Els responsables de la fira SEPChO destaquen el bon moment que viu el sector al nostre país, malgrat la crisi. Per això, han encoratjat els participants a consolidar el funcionament del cluster i d'aquesta fira en futures edicions

terrassadigital.cat


:: 'Connecta amb la innovació' mostra els últims invents en el camp de la recerca

Un moment de la inauguració

L'objectiu de l'exposició del mNACTEC és transmetre el valor d'innovar fent visibles elements que es produeixen als centres de recerca, universitats i empreses del territori català i fomentar la cultura i les vocacions científiques

mNACTEC

Anar a la capçalera del butlletí

:: Divu*Ciencia i la Universitat de Girona promouen el videocurrículum per a facilitar l'intercanvi d'ofertes i demandes laborals

Flyer FuturaCV

Aquesta innovadora eina, creada per divu*Ciencia, afavoreix la comunicació entre candidat i empresa i agilitza els processos de selecció

L'Oficina Universitat Empresa de la UdG també està treballant en el portal OUE 2.0, que serà operatiu aviat, i que pretén donar un servei d'atenció a entitats i empreses per tal d'agilitzar d'una manera innovadora la comunicació Universitat-Empresa.

Divu*Ciencia


:: Una innovadora solución de Gestión de Proyectos permite reducir costes en tiempos de crisis

Logotip Inology

INOLOGY presenta un nuevo desarrollo que permite un ahorro del 15% de los gastos de gestión de proyectos

El sistema relaciona las compras, los materiales anexos, los tiempos de operarios e incluso apuntes contables

Inology

Anar a la capçalera del butlletí

:: Escacc posa en marxa el portal web de tendències en comunicació

La nova web de l'ESCACC

La Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc) ha posat en marxa el seu nou web: www.escacc.cat.

Es tracta d'un portal que sistematitza més de 500 fonts informatives nacionals i internacionals, a partir de les quals es volen detectar les tendències en l'àmbit de la comunicació i la indústria cultural. A banda de resums executius de les notícies del dia més destacades, la pàgina aplega enllaços a les referències imprescindibles per conèixer l'estat del sector, tant a nivell d'espai català com en l'esfera global.

Fundació ESCACC


:: La Fundació Cecot Innovació posa en marxa el servei d'auditories de posicionament web per pimes

La patronal catalana Cecot

Actualment el 91% dels internautes ha realitzat una cerca prèvia a la xarxa per alguna de les seves compres a botigues físiques

És un percentatge que les empreses han de tenir present a l'hora de posar en marxa un web

Cecot

Anar a la capçalera del butlletí

:: El Consorci Sanitari de Terrassa, primer hospital del Vallès Occidental que s'integra al projecte Història Clínica Compartida de Catalunya

CST- Consorci Sanitari de Terrassa

Els usuaris del CST ja es beneficien de la possibilitat que la seva història clínica pugui ser consultada per professionals de la salut de tot Catalunya

En un futur, es preveu que aquesta informació també la puguin compartir els propis pacients

CST - Consorci Sanitari de Terrassa


:: Especialistes en òptica analitzen les tècniques de trasplantament de còrnia

Imatge d'un ull

Mútua Terrassa, que és un dels pocs hospitals catalans que utilitza la tècnica de queratoplàstia per al trasplantament de còrnia, va celebrar el primer curs que es fa a Espanya d'aquesta tècnica

terrassadigital.cat

Anar a la capçalera del butlletí

:: Els hospitals del Mar, de la Santa Creu i Sant Pau, i Mútua de Terrassa crearan el Servei de Cirurgia Toràcica més gran de Catalunya

Un dels mètodes de la cirurgia toràcica

El nou servei que coordinaran els tres hospitals donarà servei a gairebé 2 milions d'habitants

L'objectiu de les tres institucions és oferir el millor servei a les seves poblacions de referència, i molt especialment, pel que fa al tractament del càncer de pulmó

Mútua de Terrassa


:: Foment de Terrassa dóna suport a 87 empreses que volen innovar

S'han donat subvenciones i ajudes a empreses per poder innovar

El servei ajuda a tramitar patents, subvencions i tràmits diversos

La majoria de les empreses s'han interessat pels ajuts i subvencions a la Innovació, concretament, un 29%

Ajuntament de Terrassa

Anar a la capçalera del butlletí

:: L'Agrupació d'Empreses Innovadores Tèxtils celebra el seu primer workshop

Un moment del workshop

El primer workshop de l'Agrupació d'Empreses Innovadores Tèxtils, celebrat el passat 18 de novembre, va concloure amb un gran èxit

Hi varen participar 28 empreses/entitats associades, el 85% del total, i varen tenir lloc 38 trobades individuals entre aquestes.

AEI - Agrupació d'Empreses Innovadores


:: Premio internacional a la creatividad para un producto desarrollado en LEITAT

Fotografia de la medalla

El prestigioso festival londinense British Invention Show ha concedido una Medalla de Oro a las sábanas afrodisíacas realizadas en colaboración entre Stereonoise, el Estudio de Invención de Pep Torres, y el Centro Tecnológico Leitat

Leitat

Anar a la capçalera del butlletí

:: Reconocimiento a la calidad y eficiencia para el Hospital Universitario MútuaTerrassa y su servicio de Neurología

Hospital Mútua Terrassa

El Hospital Univesitario MútuaTerrassa premiado con el prestigoso galardón TOP 20, en la categoria de Hospitales con especialidades de referencia así como también la especialidad del Sistema Nervioso del Hospital Universitario MútuaTerrassa

Recibieron el premio el Dr. Antoni Casagran, gerent de la UEN asistencial, el Dr. Manuel Álvarez, director médico del Hospital Universitario MútuaTerrassa y el Dr. Miquel Aguilar, jefe de servicio de Neurología del Hospital Universitario MútuaTerrassa

Hospital Mútua de Terrassa


:: Caixa Terrassa rep la màxima certificació europea de gestió mediambiental

Caixa Terrassa

Cinquena entitat financera de l'Estat i segona a Catalunya en obtenir aquesta acreditació

Els estats membres de la Unió Europea gestionen E-MAS, la qual cosa fa que sigui reconeguda com el sistema de gestió mediambiental per excel·lència dins l'eurozona

Caixa Terrassa

Anar a la capçalera del butlletí

També us pot interessar

 • (Nova finestra) http://www.globaltalentfcri.com/
 • (Nova finestra) http://www.gencat.cat/diue/butlleti/extern/13/index.html
 • (Nova finestra) http://www.gencat.cat/diue/departament/pnri/butlleti/butlleti13/butlleti13.html
 • (Nova finestra) http://www.gencat.cat/diue/butlleti/recercat/31756964.html
 • (Nova finestra) http://www.acc10.cat/acc10/cat/
 • (Nova finestra) http://86.109.110.134/~baxwille/xarxa/34/newsletter_12_09.html
 • (Nova finestra) http://www.fcri.es
 • (Nova finestra) http://www.terrassa.upc.edu/enews/
 • (Nova finestra) http://www.leitat.org/comunica/LEITATalk/num69/cast/leitat.htm
 • (Nova finestra) http://www.info.euncet.es/
 • (Nova finestra) http://www.cecot.es/cecotxpress/
 • (Nova finestra) http://www.uab.es/uabdivulga/
 • (Nova finestra) http://www.cidem.com/catalonia/cat/newsletter/2009/butlleti31.jsp
 • (Nova finestra) http://www2.terrassa.cat/ajuntament/foment/index.htm
 • (Nova finestra) http://www.bcn.cat/innova
 • (Nova finestra) http://www.parcaudiovisual.cat/pdf/torax_magazine/Tmag_NOVEMBRE_cat.pdf

Politica de Privacitat

Tota informació personal relacionada amb la subscripció al butlletí "Innovem, Terrassa!!!" és considerada estrictament confidencial.

Es pot fer ús de la informació publicada a aquest butlletí sempre i quan es citi la font de procedència.

Els signants de les notícies són els únics responsables d'assegurar-se que el material remès per a la seva inclusió en el butlletí compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d'aplicació. El titular del butlletí no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts emesos pels col·laboradors.